Skip to main content

Vacature: Spare Part Manager

Als Spare Part Manager voer je diverse werkzaamheden uit. Zo ben je als magazijnbeheerder verantwoordelijk voor het inrichten en beheren van het magazijn. Je zorgt ervoor dat de voorraad in het magazijn altijd up to date is en leveringen tijdig en correct de deur uit gaan.
Als orderwerker ben je verantwoordelijk voor de dagelijkse verzendingen en ontvangsten. Jij maakt de orders voor klanten gereed om te verzenden en verwerkt de uitgaande orders administratief.
Wanneer nodig help jij de monteurs bij de voorkomende technische werkzaamheden aan lichtmasten, generatoren en batterypacks. Tot slot ondersteun je de after-sales.

Kortom ben jij op zoek naar een ontzettend leuke functie met een diversiteit aan werkzaamheden?
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Want in deze functie is geen dag hetzelfde!

JIJ

  • hebt ervaring met logistieke processen
  • bent accuraat en werkt gestructureerd
  • ben flexibel en klantgericht
  • bent communicatief vaardig (Engels is een pré)
  • bent collegiaal
  • bent in bezit van rijbewijs BE en heftruck certificaat

WIJ

  • bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar en een 13e maand
  • bieden afwisselende baan met ruime mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling

Heb je interesse in deze functie?
Stuur je CV en motivatie t.a.v. dhr. P. van de Ree naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

TRIME NORTH

Wij zijn een fabrieksvestiging van Trime S.r.l. Dit Italiaanse moederbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mobielen(hybride) lichtmasten, mobiele camaramasten, mobiele wasplaatsen en (hybride) generatoren voor veel uiteenlopende sectoren. Als fabrieksvestigingzijn wij verantwoordelijk voor levering, onderhoud en service voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Wij werken met een compact team van 8 medewerkers vanuit onze vestiging in Ridderkerk. Je komt te werken in een innovatieve en snelgroeiende onderneming.

Wij zijn verhuisd

Let op! Wij zijn verhuisd. 

Ons nieuwe post- en bezoekadres is:

Trime North B.V.

Wortelsteeke 7a

4751 XS Oud Gastel