Skip to main content

Vacature: Service Engineer

De functie van Service Engineer omvat een breed pakket aan werkzaamheden. Jij onderhoudt het contact met klanten over de technische vragen met betrekking tot de geleverde machines. Je voert after-sales gesprekken en doet onderhouds- en reparatiewerkzaamheden in onze werkplaats of bij de klant op locatie.
Tevens bedenk en implementeer jij klantgerichte modificaties aan de door ons geleverde machines. En geef je technische adviezen en instructies aan onze klanten.

Kortom ben jij op zoek naar een ontzettend leuke functie met een diversiteit aan werkzaamheden?
This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. Want in deze functie is geen dag hetzelfde!

JIJ

  • hebt een afgeronde technische opleiding op MBO-niveau
  • hebt ervaring in een soortgelijke functie
  • kan analytisch denken
  • bent flexibel
  • hebt een rijbewijs BE en heftruck-certificaat

WIJ

  • bieden goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden, waaronder 25 vakantiedagen per jaar en een 13e maand
  • bieden afwisselende baan met ruime mogelijkheden voor verdere persoonlijke ontwikkeling en loopbaanontwikkeling

Heb je interesse in deze functie?
Stuur je CV en motivatie t.a.v. dhr. P. van de Ree naar This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it..

TRIME NORTH

Wij zijn een fabrieksvestiging van Trime S.r.l. Dit Italiaanse moederbedrijf is gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van mobielen(hybride) lichtmasten, mobiele camaramasten, mobiele wasplaatsen en (hybride) generatoren voor veel uiteenlopende sectoren. Als fabrieksvestigingzijn wij verantwoordelijk voor levering, onderhoud en service voor Nederland, België, Luxemburg en Duitsland.

Wij werken met een compact team van 8 medewerkers vanuit onze vestiging in Ridderkerk. Je komt te werken in een innovatieve en snelgroeiende onderneming.

Wij zijn verhuisd

Let op! Wij zijn verhuisd. 

Ons nieuwe post- en bezoekadres is:

Trime North B.V.

Wortelsteeke 7a

4751 XS Oud Gastel