Mobiele lichtmasten

De beste ingenieurs en technici die actief zijn op het gebied van mobiele lichtmasten en in de elektromechanische sector maken deel uit van ons team. Zij ontwikkelden een breed gamma van innovatieve, veelzijdige, compacte en moderne machines, geschikt voor meerdere toepassingen, zoals, wegwerkzaamheden, mijnbouw, speciale evenementen, de civiele bescherming en militaire toepassingen.

Trime Mobiele lichtmasten wegwerkzaamheden

WEG- WERKZAAMHEDEN

Trime Mobiele lichtmasten moeilijk bereikbare plekken

MOEILIJK BEREIKBARE PLEKKEN

Trime Mobiele lichtmasten speciale evenementen

SPECIALE EVENEMENTEN

Trime mobiele lichtmasten noodverlichting

NOODVERLICHTING

Trime mobiele lichtmasten mijnbouw

MIJNBOUW

Trime mobiele lichtmasten militaire toepassingen

MILITAIRE TOEPASSINGEN

Producten range

Full Battery range is een serie van mobiele lichtmasten met een geïntegreerde generator die het gebruik van een mobiele lichtmast mogelijk maakt op plekken waar geen externe energiebronnen toegankelijk zijn.

Dieselmotor en accu gecombineerde systemen zorgen voor een grotere brandstofbesparing, vermindering van de CO-uitstoot en de werkgelegenheid in de nacht. (Zelfs in de bebouwde kom!)

Een groot aantal elektrisch aangedreven modellen bieden compactheid en gemakkelijk transport. De verschillende modellen voldoen aan de hoogste eisen voor elke toepassing.

Onze engineers weten dat er op de markt vraag is naar een robuuste, duurzame en veilige lichtmast. De Engine Power range is ontworpen met deze kenmerken als uitgangspunt: het is de beste oplossing voor uw behoeften.

Een groot aantal elektrisch aangedreven modellen bieden compactheid en gemakkelijk transport. De verschillende modellen voldoen aan de hoogste eisen voor elke toepassing.

Volg ons

Trime North

TRIME NORTH B.V.
TOUWSLAGERSTRAAT 15
2984 AW RIDDERKERK
T +31 (0)85 021 82 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.