Trime Mobiele Lichtmasten X-Rail

T-ZERO PRO maakt deel uit van fabrikant TRIME GROUP. TRIME GROUP produceert meer dan 10.000 eenheden per jaar en is aanwezig in meer dan 30 landen wereldwijd. TRIME GROUP is marktleider voor lichtmasten, generatoren, wasplaatsen en tanks, allemaal in de bouwmarkt. Onze kracht en onze wil om nieuwe wegen in te slaan heeft ons geholpen om een uitzonderlijke groei te realiseren en tegelijkertijd milieubewust te zijn. In de loop der jaren heeft T-ZERO PRO de technologische normen overtroffen met een reeks producten die ontworpen zijn voor een betere, schonere, stillere en veiligere toekomst, terwijl ze superieure prestaties leveren.

DOEL 2025
Ons doel is om de toekomst in de bouwwereld te veranderen. Mensen gebruiken hun gereedschap om het milieu rondom hen te verbeteren, dus waarom diesel-benzine gebruiken? De tijd is gekomen om de uitdaging aan te gaan en samen een schonere, stillere en veiligere toekomst te creëren.

Hybride range

Gecombineerde systemen met dieselmotor en oplaadbare accu zorgen voor een beter brandstofverbruik, minder koolstofuitstoot en werkgelegenheid in de nacht, zelfs in bebouwde gebieden.

Full battery range

Full battery is een serie lichtmasten met een geïntegreerd accupakket waardoor de machine zonder brandstofverbruik, geluid en CO2-uitstoot kan worden gebruikt.

Plug-in range

Compacte afmetingen en gemakkelijk te vervoeren. Onze modellen voldoen aan de strengste eisen voor elke toepassing.

Solar range

Ons gloednieuwe ontwerp Solar, ontworpen en gebouwd in Italië vertegenwoordigt energie-efficiëntie op zijn best.

SCHRIJF U IN VOOR ONZE NIEUWSBRIEF

Volg ons

Trime North

TRIME NORTH B.V.
FLORIJNSTRAAT 13 - 15 
2988 CL RIDDERKERK
T +31 (0)85 021 82 55
E Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.