Skip to main content

Trime North gaat verhuizen!

We zijn verheugd en ook trots te mogen aankondigen dat we op 1 juni 2023 naar een nieuwe locatie zullen verhuizen. De verhuizing is nodig om onze groei op te vangen en onze dienstverlening te optimaliseren.

Het bezoek- en factuuradres wordt vanaf 1 juni 2023:
Trime North B.V.
Wortelsteeke 7a
4751 XM Oud Gastel

Ons telefoonnummer, e-mailadres en website blijven hetzelfde.
+31 (0)85 - 021 82 55
Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
www.trime-north.com

Ons nieuwe pand is vele malen ruimer en biedt verbeterde voorzieningen waardoor we u nog beter van dienst kunnen zijn. Daarnaast biedt de nieuwe locatie voldoende parkeergelegenheid en is deze goed bereikbaar via verschillende snelwegen.

In verband met de verhuizing zijn wij op dinsdag 30 en woensdag 31 mei gesloten. Bij spoed kunt u op deze twee dagen contact opnemen via +31 (0)6- 287 720 76.

We begrijpen dat veranderingen als deze soms voor verstoringen kunnen zorgen, maar we willen u verzekeren dat we ons inzetten om de overgang zo soepel mogelijk te laten verlopen.

Mocht u vragen hebben over onze verhuizing, neem dan gerust contact met ons op. Ons team staat voor u klaar per telefoon via +31 (0)85 - 021 82 55 of per mail Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

Met vriendelijke groet,

Team Trime North B.V.